Advertisement
  1. Photo & Video
  2. Video

10 лесни парчиња: емитување на отворачи

Scroll to top
Read Time: 4 min

Macedonian (Македонски јазик) translation by Stefan Nikolov (you can also view the original English article)

Големите отварачи се држат во вашиот ум и навистина помагаат да се зацементира вашиот бренд во главите на вашата публика. Отворите се, најверојатно, најважниот дел од вашето емитување: вашата шанса да направите впечаток и да го привлечете вниманието на вашиот гледач и да ги возбудите за тоа што треба да дојдат, пред да тргнат на друг канал.

Еве десет отварачи - вклучувајќи вести, спорт и општ интерес - за Adobe After Effects од пазарот Envato, за кој мислиме дека ќе ве однесе на одличен почеток.

Спортски Отворачи

Овој HD Sports Opener вклучува пред-render движење работа и ви дава можност да ги менувате сите текст и бои во рамките на дефиниција.

Sports OpenerSports OpenerSports Opener
Спортски Отворачи

Дигитален идентитет

Во 9 секунди, Digital Identity е пргав отворач кој сеуште ќе го добиете вашиот стил. За оние од вас со малку повеќе да се каже; има и 14-секунден личен број.

Мулти логото Intro v2

Multi Logo Intro V2 има 13 места, со можност да додадете повеќе ако ви се потребни. Постојат две верзии вклучени и нема потреба да инсталирате никакви приклучоци за да го користите шаблонот.

Multi Logo Intro v2Multi Logo Intro v2Multi Logo Intro v2
Мулти логото Intro v2

Политички настани

Безвременски и класичен шаблон, политички настани можат да се користат за многу повеќе од политиката. Преземањето всушност вклучува транзиции, браници и пониски третини, како и отворач.

Political EventsPolitical EventsPolitical Events
Политички настани

Спортски проект за емитување Дизајн

Ова е навистина комплетен пакет за спортско отварање, со импресивни, 11 различни спортски отварачи и мноштво други корисни битови како позадини, тимски браници и транзиции.

Broadcast Design Sport IDBroadcast Design Sport IDBroadcast Design Sport ID
Спортски проект за емитување Дизајн

Отворачи

Триаголници, коцки, меурчиња и слики сите ќе ги заслепат вашите гледачи во ова преземање. Неслободни и стилски, отворачите ќе го дадат вашиот проект одличен почеток.

OpenersOpenersOpeners
Отворачи

ИД на проект за емитување на емисии

Овој добро организиран и лесен за прилагодување на преземањето е одличен пакет за новости, кој ќе додаде професионален и висококвалитетен изглед на секое емитување.

Broadcast Design News IDBroadcast Design News IDBroadcast Design News ID
ИД на проект за емитување на емисии

Фудбал ноќ настроената

Ова е импресивен, краток настроение за американското фудбалско емитување. Зашемети ја публиката со впечатлива 3D репродукција на фудбалски стадион.

Football Night OpenerFootball Night OpenerFootball Night Opener
Фудбал ноќ настроената

Зелена енергија - Еко

Зелена енергија - Eco Intro е забавен настроеч со сериозна порака. Одлично за емитување парче на животната средина, места за обновлива енергија, па дури и како отворање на изложба.

Green Energy - Eco IntroGreen Energy - Eco IntroGreen Energy - Eco Intro
Зелена енергија - Еко Вовед

Отварање на емитување

Модерен и елегантен отворач, ова преземање нуди 25fps и Full HD резолуција. Одлично како преглед за она што треба да дојде, со лесни за уредување делови за да се создаде нешто нарачано.

Broadcast OpenerBroadcast OpenerBroadcast Opener
Отварање на емитување

Направете впечаток

Се надевам дека сте нашол нешто на листата што ја поттикнува вашата имагинација. Ако не, постојат тони повеќе елементи на Envato пазар за да го направите тоа.  Дајте им го емитувањето на најдобрата шанса за грабање и задржување на својата публика со тоа што навистина мислите дека ќе помислите на вашиот отварач; тоа е исто толку важно како и вашата содржина.

Еве уште неколку дела кои можеби ќе ви бидат корисни ако барате да емитувате вести:

Advertisement
Did you find this post useful?
Want a weekly email summary?
Subscribe below and we’ll send you a weekly email summary of all new Photo & Video tutorials. Never miss out on learning about the next big thing.
Advertisement
Start your 7-day free trial*
Start free trial
*All Individual plans include a 7-day free trial for new customers; then chosen plan price applies. Cancel any time.