Unlimited AE and Premiere Pro templates, videos & more! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Photo & Video
  2. Video
Photography

Kurs i ri: Hyrje në Video Editing në Adobe Premier Pro

Albanian (Shqip) translation by Bekim Axhami (you can also view the original English article)

Kursi ynë i ri, Hyrje në Video Editing në Adobe Premier Pro, do tju mundësoj që ti filloni hapat e para në apliakacionin më të njohur të ditëve të sotshme: Adobe Premier Pro.

Çfarë do të mësoni

Në 22 video tutoriale të detajuara, eksperti i video produksionit Dave Bode do ju tregoj se si të i organizoni dosjet jasht Premiere, ti importoni ato dhe të krijoni projektin tuaj. Poashtu do të mësoni për bazat e editimit, se si të preni videot, si të shtoni efekte të audios apo videos, të shtoni tituj, të eksportoni projektin dhe shumë të tjera!

Shikoni tutorialin njoftues

 

Filloni të mësoni për vetëm 15$

Mund të filloni me kurset tona të reja menjëher duke e përcjellur Tuts+. Për vetëm 15$ në muaj, do të keni qasje për këtë kurs dhe shumë kurseve të tjera që ngarkohen çdo javë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.