Advertisement
  1. Photo & Video
  2. Video

10 лесни Instagram промотивни видео обрасци за Adobe After Effects

by
Read Time:6 minsLanguages:
This post is part of a series called How to: Instagram .
How to Make a Photo Slideshow in Photoshop for Instagram Stories
How to Create an Instagram Filter Photoshop Action

Macedonian (Македонски јазик) translation by iva vukchevikj (you can also view the original English article)

Инстантни Instagram Video промоции

Без разлика дали упорно ги документирате вашите патувачки авантури или го фотографирате секој оброк, ако сакате онолку Instagram следбеници колку што можете да соберете, треба да ја истакнете вашата најдобра слика. Зошто не испробате промотивни видео канали? Еве 10 од нашите омилени промотивни Instagram обрасци за Adobe After Effects, кои се достапни на Envato Market:

1. Instagram Promo

Instagram Promo има 19 медиумски и текстуални страни кои ќе ви дадат многу опции за да го истакнете вашето портфолио. Не ви се потребни било какви приклучоци за да го користите, а со преземањето е вклучена и врска до бесплатниот фонт кој е употребен.

Instagram PromoInstagram PromoInstagram Promo
Instagram Promo

2. Unique Instagram Promo

Со целосна висока дефиницја, Unique Instagram Promo е забавен начин да ги покажете вашите фотки. Уредувањето е лесно, а поседува и брзо време на рендерирање, па нема да потрошите многу време уредувајќи секогаш кога ќе ви треба освежување.

3. Instagram Promo

За After Effects CS4 или погоре, ова преземање лесно се употребува и доаѓа со видео туторијал во случај да заглавите. Резервираните места се определени временски должини кои можеби изгледаат ограничувачки, но веројатно го забрзуваат времето на рендерирање!

Instagram PromoInstagram PromoInstagram Promo
Instagram Promo

4. Instagram Promo

Овој проект доаѓа со три верзии, кои вклучуваат 14 резервирани места и 11 филтри. Со преземањето е вклучена и врска до бесплатниот фонт кој е употребен, и не ви се потребни никакви приклучоци за да го користите.

Instagram PromoInstagram PromoInstagram Promo
Instagram Promo

5. Instagram New Look

Instagram New Look има три вклучени должини: 12 резервирани места на 42 секунди, 25 на само над минута, и потоа долга верзија со 37 резервирани места која трае минута ипол. Со преземањето е вклучен туторијал, во случај да ви биде потребна дополнителна помош.

Instagram New LookInstagram New LookInstagram New Look
Instagram New Look

6. Instagram Promo

Компатибилно со CS6 или погоре, Instagram Promo е добро организиран и лесно прилагодлив проект. Содржи 17 медиумски резервирани места и 10 за наслови, и со преземањето е вклучена и врска до бесплатниот фонт.

Instagram PromoInstagram PromoInstagram Promo
Instagram Promo

7. Creative Instagram Promo

Creative Instagram Promo има целосно уредувачка, добро организирана структура, и доаѓа со PDF туторијал. Проектот доаѓа со 5 сцени, сите доволно различни за да додадат интерес и разновидност на вашата промоција.

Creative Instagram PromoCreative Instagram PromoCreative Instagram Promo
Creative Instagram Promo

8. My Instagram Promo

My Instagram Promo доаѓа како целосен високо дефинирачки проект, кој лесно се употребува. Боите можат да се променат, и нема да ви бидат потребни дополнителни приклучоци.

My Instagram PromoMy Instagram PromoMy Instagram Promo
My Instagram Promo

9. Slideshow Instagram

Треба само да ги вметнете вашата снимка и текст – не може да биде полесно од тоа. Slideshow Instagram е задоволителена мешавина на функционалност и стил, овозможувајќи ви да го истакнете вашиот профил и да ги гледате лајковите како што пристигнуваат.

Slideshow InstagramSlideshow InstagramSlideshow Instagram
Slideshow Instagram

10. Instagram Promo

На 35 секунди, Instagram Promo-то е брзо и лесно решение за вашата Instagram промоција. Има уникатен стил и располага со 4к за тој дополнителен, сензационален фактор.

Instagram PromoInstagram PromoInstagram Promo
Instagram Promo

Повеќе водечки туторијали кои ќе ви помогнат најдобро да ја искористите вашата Instagram сметка

Ајде да не се задлабочуваме. Правењето и споделувањето на слики е целта на Instagram! Испробајте ги овие бесплатни туторијали кои ќе ви помогнат најдобро да ја искористите вашата Instagram сметка:

Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.